top of page

OVER BLISS'21 NAILS

20230301_142156.jpg

Hi! Ik ben Michelle van der Noll, het gezicht achter Bliss'21. Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn man en dochter Bliss in Udenhout, Brabant. De salon is naar mijn dochter Bliss vernoemd, de '21 (twenty-one) is van het jaar waarin zij is geboren, 2021.

Sinds 2022 ben ik gecertificeerd nagelstyliste (allround). Daarnaast blijf ik continu op de hoogte van de laatste trends en technieken omdat ik met regelmaat deelneem aan workshops en cursussen en ik in contact sta met vele andere nagelstylisten. (Gezellig!)

In de toekomst wil ik mij verder gaan specialiseren en uiteindelijk mee gaan doen met wedstrijden. Zo blijf ik mijzelf uitdagen en kan ik ervoor zorgen dat je in de salon goede adviezen krijgt en met een goed gevoel (en uiteraard mooie nagels) de salon verlaat. Ik werk met het merk PNS (Professional Nail System).

De nagelsalon is bij mij aan huis en velen hebben al kennisgemaakt met onze twee honden, Deejay (Jack Russel) en Bailey (Chihuahua). Beide heren zijn al op leeftijd (16) dus snappen zij niet goed waarom ze ineens niet bij het vrouwtje in dezelfde kamer mogen zijn. 

Nadat ze je begroet hebben gaan ze ook vanzelf weer op hun mandje liggen. De meesten van jullie vinden dit gelukkig niet erg dus dat is fijn!

Kom je 's avonds of in het weekend? Dan zijn mijn man en dochter meestal ook gezellig thuis.

Bliss'21 Nails
Bliss'21 Nails
20230502_223705-01_edited.jpg
bottom of page